Εγγραφείτε στο newsletter μας και διεκδικείστε ένα μοναδικό Xiaomi Mi A2 Lite!
Κάνε εγγραφή στο newsletter και διεκδίκεισαι ένα μοναδικό Xiaomi Mi A2 Lite!

1. Για την συμμετοχή στην ενέργεια είναι απαραίτητη η εγγραφή στο newsletter του e-timi.gr (απλά, εισάγετε το mail σας στην παρακάτω φόρμα, στο κόκκινο πλαίσιο). Στην κλήρωση συμμετέχουν αυτόματα και όλοι όσοι είχαν εγγραφεί ήδη. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τους όρους της σελίδας: https://www.e-timi.gr/prosopika_dedomena.asp

2. Η ενέργεια είναι σε ισχύ από από 18/12/2018 έως και την 15/01/2019.

3. Στις 16/01/2019 θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθεί ο νικητής. Το e-timi.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του τόπου και χρόνου διεξαγωγής της κλήρωσης, με νεότερη ανάρτηση ανακοίνωσης στη σελίδα στο facebook. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω του e-mail που δηλώνει κατά τη συμμετοχή του και θα πρέπει να επιβεβαιώσει γραπτώς εντός μίας εβδομάδας, απαντώντας στο μήνυμά μας, ότι αποδέχεται το δώρο του.

4. Όλα τα πεδία της φόρμας συμμετοχής είναι υποχρεωτικά.

5. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

6. Η συμμετοχή στην ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενημερωμένοι για τις μεγάλες προσφορές μας!